torstai 9. helmikuuta 2012

Pikapuuro



Vakkari aamupalani jäi tänään väliin. Taas ja jälleen kerran partaukkopönikät olivat häipyneet parempiin suihin... Vain nopeat syövät - meidän jääkaapin slogan...

Mutta oikein hyvä vaihtoehto tämäkin: Desi-puolitoista Elovena kaurahiutaleita, puolisen desiä spelt-hiutaleita, ripaus intiaanisokeria ja kylmää maitoa.


Sekoitus lautasella ja siinä se :)


Tämä on oikeasti hyvää.

Pari vinkkiä:
Elovena on just sopivaa hiutaletta tähän raakapuuroon. Olen kokeillut luomuhiutaleita ja muitakin merkkejä mutta tämä siis paras. Spelt-hiutaleet seassa tuovat ihanaa viljanmakua. Maidon pitää olla ehdottomasti KYLMÄÄ, ei tiskipöydän reunalla lämmennyttä, avaa vaikka kokonaan uusi purkki. Syö pepu pois samantien. Maidon lisäämisen jälkeen hiutaleet ovat mukavan "al dente", mutta turpoavat ja kökkööntyyvät tosi nopeasti. Turvonnut pöperö vaatiikin sitten jo hieman asiaan paneutumista (tai suden-nälän) jos sen aikoo lusikoida aamupalaksi :D

kaurahiutaleet ja maito / aamupala kaurahiutaleista / tarvitseeko kaurahiutaleita keittää / pikapuuro / 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti